Rabu, Disember 10, 2008

Siapa Yang Bodoh, Siapa yang Dungu?


Sathia, dia hanya silap sekali, hang dah label macam budak sekolah.

Encik Sufian Thauri Muhammed, surat khabar Harian Metro tu memang macam b*t*h. Aku dari dulu lagi meluat. Hang pula buat Taik kat situ.

Encik
Sufian Thauri Muhammed, dia penjaga gol bodoh, atau anda wartawan bodoh di akhbar bangang. Arhh!! Yellow journalism.

Penyokong-penyokong Selangor yang bencikan Kedah, ingat, Mie Yeh lebih hebat dari Syed Adney Liverpool yang loserpool tu.

Selamat tinggal Sathia, pergi jahanam FAM dan kroni-kroninya.

11 ulasan:

hans berkata...

itula pasal..
syed adney tu harap jer lahir dkt liverpool...
main teruk juga
aku bengang la...
asal diorang yg nak menjahanam karier helmi tu?
kesian dowh..
salah sikit jer..
adatlah kalah menang
janji xlepas 3-0 buta2 mcm adney tu
sathia memang patut mampus
haha

Jazli Safwan berkata...

depa jeles dengan kedah..

John Micheal Takie Lewis berkata...

tuh lah
syed adney tuh nmpak sgt amik peluang
ya lah even dia kalah
org still anggap kesalahan mie yeh sbb malaysia xlayak
babi

bagi aku
baik dia main kat kedah ja
xyah jd kebangsaan

baru boleh fokus

KEDAH BOLEH

hans berkata...

senang2 bagi aku la jadi penjaga gol..
sah2 kalah semua match
wakakakkaka

Jazli Safwan berkata...

keeper kL yang bergaduh dengan defend dia masa piala mesia tuh hebat lagi. hahahaha.
syed adney sebab kak dia cun, kena arr amik main ngan mesia..

apa pong, mie yeh tetap pujaan rakyat kedah.

Liza Barhan berkata...

dah2..msia dh kalah dh pon..

mirasue berkata...

ahaha..
ak tgk match itu~
ak rasa bukan salah golkeeper laa..
salah satu team yg men cm bengap!
overconfident~
suka pandang rendah kat team lawan..
prasan baguss..
defend cmharam!
serang pon cm asparagus~
soo..
its not totally salah beliau..
salah team malaysia yg suka wat harapan ntahap2..
pluss...
salah org2 tertentu yg bagi depa nek charlie!
fuck'em all~

e-zul Iswhat berkata...

mentaliti.

sampai bila pun bola sepak malaysia takkan maju kalau itu tak dijaga dan diubah.

Jazli Safwan berkata...

mentaliti yang lebih bersifat kenegerian. tu yang susahnak develop. xda rasa semangat kenegaraan.
lagi satu, bola sepak malaysia sejak kerabat-kerabat tu pegang, dah jadi satu yang politik. Sebab tu tak develop.

F. Adams berkata...

pengalamanku menemubual editor majalah arena bolasepak sket sebanyak bagi aku pendedahan wlupun aku kurengg sket minat.

bola sepak malaysia, semua negeri or kelab lebey kurang jek.

sume player nak glemer + duit sebenarnya.

hoho.

Jazli Safwan berkata...

editor arena bola sepak tuh la macam haram.. magazine dia pon tah papa..