Khamis, Jun 04, 2009

Kahwin pt II





Selepas berhempas pulas dan ditemani dengan lagu-lagu rosak telinga, yang didengar berulang-ulang, siap juga costum album ni. Tunggu nak print ja.

Nadya, ada berani nak challenge aku?
Kah Kah Kah ! (Gelak takbur ni).

8 ulasan:

theWeddingSnapper berkata...

ceh,ingt aku takut la kan?
chill.aku ade byk lg wedding nk kene snap ni.skrg pon da xterkira ni.penat ni weyh.

tpkn aku xsuka pic last skali.kalau aku jd pengantin tu pon aku hangin.gile la.walaupon effect cantek tp jgn la smp nmpk wajah yg 50 thn tua kut.adooiii..

tunggu jet,serangan hendap hg ni akan aku balas!waaaait~~~

Jazli Safwan berkata...

tak suka sudah..
hahahahahaha..

Jazli Safwan berkata...

tu dave hill effect arr..

John Micheal Takie Lewis berkata...

pengantin pompuan umur brapa ratus neh weh

e-zul Iswhat berkata...

gmbar 2nd best.

Azie Nazri berkata...

abang?

Jazli Safwan berkata...

taki,
30 lbh daa..

ezul,
1st orton effect, ala2 mimpi2 kabus2
2nd CPL effect, naik saturation ngn adalah sharp2 kan sket
3rd, pakcik dave hill.. hahaa...
tapi, semua tak perfect..

azie,
tak, kezen daa....

aKu Ruzanna.. berkata...

btl la..nmpak tua muka dia bla edit mcm 2