Sabtu, Disember 05, 2009

Entah, Bila Aku Dengar Lagu ni, Aku nak Menangis

Horikita, awek Jepun yang aku mengorat setiap hari, sejak tiga tahun lepas, buat aku sayu. Bila aku dengar lagu ni.

Tadi, aku ke battle of the band LIMA 09. Ada band Malaysia main lagu ni. Tapi lagi tinggi vokalis dia tarik. Dan, aku macam nak nangis bila aku pejam mata dan hayati lirik dia. Tapi, band Amerika tu buat aku menyirap. Sebab cakap main Metal tapi haram tak bunyi metal langsung. Setakat vokal growl tapi muzik tak menendang buat apa.

Oh. Karat. Sebab aku memang nak menangis bila dengar lagu ni.

Oh, Horikita. Ini luahan aku.



Come back into my arms.
I'm so alone,
I'm begging you,
I'm down on my knees.
Forgive me, girl.


Syahdu betul bila kat verse ni.

2 ulasan:

e-zul Iswhat berkata...

sayu plak dah kau ni. kumpul duit sikit pergi la jepun, jumpa dia. hehe

Jazli Safwan berkata...

tgh kumpul arr ni bro..
hahaha