Khamis, Mei 28, 2009

Terbukti!

Wooo oooo Wooooo ooo Woooo oooo oooo oooo (rentak lagu macam Euro 08)


Macam ni baru main bola, kata Thierry kepada anak-anak ikan Wenger.


Opocot!



Siap arr lu Puyol dengan Messi, gua pindah ke Real season depan gua balas dendam arr..

Kah kah kah..

RonalDODOL dengan Puyol pun tak lepas.

Gelak lagi. Kah kah kah..


5 ulasan:

irma-ain ibrahim berkata...

aaaarrrghhhhh!!!

bt pnt je tggu pagi2!!
apsal nah MU nih? sedih gila!

hans berkata...

yeah...
Barca menang..
apa barang M.U

Jazli Safwan berkata...

man u gah dengan kebongkakkan..
dari sebelum start game lagi, buat muka eksyen. baru 10 minit, kena sibijik. keh keh keh.
sapa2 layan kat mamak game smlm mmg best arr.. separuh kedai kosong wooo lepas gol messi..keh keh keh

Akmal Rahman berkata...

Memang barca main cantik ar..pass pun tepat, mmg dpa kontrol game la..
Man u cam xdak semangat pas gol 1st tue..
Nak ubah xleh dh. Trima sj la..
Season dpn ada lg.. :-)

Jazli Safwan berkata...

mmg barca main cantik dari dahulu kala lagi..
haha..
kalau barca main macam lawan real, mau lagi terok tuh man u kna..